Inschrijfprocedure wedstrijden Judovereniging THAG

De leraren, het bestuur en het wedstrijdsecretariaat hopen dat zoveel mogelijk leden van onze club deelnemen aan judotoernooien. Om dit streven in goede banen te leiden (judoka's doen mee aan het geschikte toernooi) is er door de leraren een indeling gemaakt. Dit begint bij de Open-toernooien die toegankelijk zijn voor alle leden van de club. Meer gevorderde wedstrijdjudoka's volgen een selectieprogramma en worden ingedeeld voor C, B en A - toernooien.

Wedstrijden voor beginnende judoka's
De Open-toernooien worden via de les in hardcopy, verenigingse-mail en website verspreid. Deze toernooien zijn voor recreantleden die beginnen met wedstrijdjudo. Door middel van een uitnodiging kunnen deze judoka's zich inschrijven voor de toernooien bij het wedstrijdsecretariaat.

Wedstrijden voor geoefende judoka's

 1. Gevorderde wedstrijdjudoka's worden door de leraren ingedeeld voor C, B en A-toernooien. Het wedstrijdsecretariaat schrijft de door de judoleraren geselecteerde judoka's in voor de toernooien.
 2. Er wordt twee keer per jaar een jaaroverzicht van alle toernooien verstuurd. Hierin staan de toernooien waarvoor de wedstrijdjudoka's ingedeeld zijn door de trainers/coaches. Op die lijst staat met een kruisje aangeven welke judoka deelneemt aan welk toernooi.
 3. Als je verhinderd bent voor een wedstrijddag moet je dit z.s.m. mededelen aan het wedstrijdsecretariaat.
 4. Via het wedstrijdsecretariaat krijgt de judoka op tijd bericht voor welk toernooi hij of zij wordt ingeschreven. Je krijgt minimaal een week de tijd om naar het wedstrijdsecretariaat te reageren om je gegevens te veranderen en/of je af te melden. Deze lijst kan afwijken van de jaarlijst en is in overleg met trainer/coaches opgesteld. Om deelname voor alle judoka's te garanderen zullen we voor sommige toernooien heel vroeg moeten inschrijven. Let goed op dat als je je niet afgemeld hebt, je dan verplicht bent om te betalen!
 5. Iedere wedstrijdjudoka, die in aanmerking komt voor de A-B-C toernooien stort een basisbedrag van € 50,00 op het rek.nr. van het wedstrijdsecretariaat. Je krijgt op tijd een melding als het tegoed bijna op is.
 6. De inschrijvingen en de betalingen van ieder toernooi worden door het wedstrijdsecretariaat verwerkt. Restitutie van inschrijfgeld is dan niet meer mogelijk.
 7. Elke organisatie biedt de mogelijkheid om na inschrijving nog enkele gewichtswijzigingen door te geven. Je ontvangt een berichtje wanneer die datum verstrijkt zodat alle wijzigingen tegelijk doorgegeven kunnen worden. Na die datum zijn wijzigingen niet meer mogelijk en loop je het risico dat je moet bijbetalen bij de weging of erger dat de judoka wordt uitgesloten van deelname.
 8. Voor aanvang van het toernooi ontvang je nogmaals de toernooi-informatie en eventuele bijzonderheden zoals weegtijden, links naar de website van de organisator, en dergelijke.

Wat wordt er verwacht?

 1. Geef direct contact-/adreswijzigingen door, zowel aan het wedstrijdsecretariaat (wedstrijdsecretariaat@jvthag.nl), als aan de contactpersoon (jvthag@gmail.com).
 2. Zorg dat het gewicht regelmatig wordt gecontroleerd en geef dat door aan het wedstrijdsecretariaat. Het gewicht staat net als andere gegevens bij ons geregistreerd. Dit gebruiken wij om de judoka's in te schrijven.
 3. De 50 euro kan gestort worden op rek.nr 122652851 t.n.v judo Tubbergen.
 4. Reageer binnen de gestelde periode op e-mails. Geen reactie betekent meedoen met het toernooi.

Vragen stellen:
Bel of mail gerust. Je kunt altijd contact opnemen met de leraren of het bestuur.

Sponsoren