Nieuwsarchief

Jarig vandaag

JBN Kidsclub

Trainingspakken groot succes tijdens uitreiking... 30-12-2018

Ook dit jaar organiseerde Judovereniging Judo Almelo het NK teams -18 jaar in de IISPA topsporthal te Almelo. Judo Almelo heeft samen met Judovereniging THAG uit Tubbergen er voor gezorgd dat dit evenement niet verdween van de agenda en enige malen op eigen initiatief het toernooi georganiseerd, elke keer gesteund door de gemeente Almelo en Tubbergen. Sinds enkele jaren organiseert Judo Almelo het evenement samen met de Judo Bond Nederland en het Sportbedrijf Almelo.

Zaterdag 8 december was het IISPA in Almelo het decor voor de Nederlandse kampioenschappen teams voor judoka’s onder 18 jaar. Bij de meisjes ging de titel naar Judoschool Veendam, bij de jongens veroverde Team Arnhem-Nijmegen het goud. In een spannende finale bij de meisjes won JudoSchool Veendam drie van de vijf partijen van St. Top Judo Nijmegen. Om brons won De Korte Sportinstuut van Bijsterbosch/IJsselmond en was St. Topjudo Kenamju team Theo Meijer Sport de baas.
Bij de jongens bleek Team Arnhem-Nijmegen in de finale met 6 tegen 1 te sterk voor A-zeven. Op de derde plaatst eindigde Plus Schulpen/hercules, die van team St. Topjudo Kenamju won. Ook was er brons voor team Judo Yushi/Tom vd Kolk. Zij versloegen Judo Club Lu Gia Jen.

De prijsuitreiking vond plaats met behulp van enkele judoka’s van de wedstrijdselectie van Judo Almelo en Judovereniging THAG. Malissa Kortenaar, Brinn Mutter en Yara Papen verzorgden de prijsuitreiking bij de meisjes en Douwe Lesscher, Thorben Mutter, Rowen en Thomas de Leeuw bij de jongens. Voor het eerst droegen de judoka’s de nieuwe clubtenues.

Sponsoren