Nieuwsarchief

Agenda

Jarig vandaag

JBN Kidsclub

Thierry Drommel eerste in Den Haag 13-11-2017

Tijdens het Adidas Internationaal Residentie Judotoernooi, georganiseerd op zaterdag 11 en zondag 12 november door judovereniging Lu-Gia-Jen, hebben de wedstrijdjudoka’s  van judovereniging Judo Almelo en JV THAG zowel op de zaterdag als op de zondag enorme successen behaald. Samen trainen ze in de vaste judoruimte aan de Laan van Indië te Almelo.
Het toernooi is uitstekend bezet met deelnemers uit binnen- en buitenland en voor de judoka's van de -18 jaar is het een officieel meetmoment. Wil je dus uitgezonden willen worden door de Judo Bond Nederland naar buitenlandse toernooien, is het behalen van een prijs van grote waarde. Twee judoka’s in de -18 jaar lukte het om hier het podium te halen:
Bo Sanders judode ijzersterk, maar verloor in de voorronde. In de herkansing eindigde hij op de derde plaats. Carmen Dijkstra verloor de finale, maar behaalde een formidabele tweede prijs.
Bij de -12 en -15 jaar was het een groot feest:

De uit Almelo afkomstige Thierry Drommel behaalde een enorm succes om in een groet, goede bezette poule eerste te worden.
1. Thierry Drommel Jarno Shih-Ming Bronsvoord
2. Douwe Lesscher
3. Guus Reinders, Maylin van Engelen
Allemaal gefeliciteerd met deze geweldige prestatie. Coach Joep Ritzen reed twee dagen op en neer naar Den Haag, maar met deze resultaten was het een pleziertje om naar het geweldige complex op het Zuiderpark te rijden. 

Sponsoren