Nieuwsarchief

Jarig vandaag

JBN Kidsclub

Ken jij alle judospelregels? 08-08-2015

Sinds kort bestaat de spelregeltool website www.judomasterz.nl. Aan de hand van verschillende vragen en filmpjes worden spelsituaties uitgelegd. Kies het juiste antwoord en test of je een goede scheidsrechter zou zijn. Judomasterz is ook opgezet als  onderdeel van onze gezamenlijke sportmissie ‘Samen naar een veiliger sportklimaat’.

Een prachtige tool om de spelregelkennis van alle sporters, maar ook alle belangstellenden van onze judosport, te vergroten als onderdeel van de gezamenlijke sportmissie Samen naar een veiliger sportklimaat.

Samen naar een veiliger sportklimaat. Sportiviteit en respect bevorderen. Om dit voor elkaar te krijgen trekken NOC*NSF en de sportbonden samen op. Een van de hulpmiddelen hierbij is het vergroten van de spelregelkennis van sporters, trainers/coaches en supporters door middel van 'Masterz'. Judomasterz.nl is een officiële website van de JBN, waarmee geïnteresseerden op een leuke en handige manier de spelregels beter leren begrijpen. Met hulp van deze website leren judoka’s ook al van jongs af aan de regels beter accepteren en goed toe te passen tijdens de wedstrijd. Dit leidt ook tot meer begrip voor de beslissingen van de scheidsrechter. Bovendien brengt het beheersen van de regels de winst dichterbij. Ga naar www.judomasterz.nl voor deze website.

Sponsoren