Nieuwsarchief

Jarig vandaag

JBN Kidsclub

Mario Schutte neemt afscheid van locatie Canisiius 30-12-2015

Mario Schutte heeft vlak voor de vakantie afscheid genomen van de locatie Canisius in Almelo, waar hij jarenlang les gegeven heeft. Hij heeft deze locatie opgestart met een groep en al gauw groeide deze locatie naar drie groepen. Helaas moet hij door werk en studie tijdelijk stoppen. Max Ritzen gaat hem vervangen, dus de judo is op de Schelfhorst gewaarborgd. Mario kreeg een heerlijke mand met lekkers en hij blijft wel in de judo actief. Mario gaat nog wel lesgeven in Geesteren op de...

Lees meer

We wensen iedereen een goed 2016! 29-12-2015

Langs deze weg wensen we iedereen een goed en gezond 2016 toe. We hopen dat we er met z'n allen weer een mooi judojaar van kunnen maken.

Maar eerst een fijne jaarwisseling, geniet van de oliebollen, van elkaar en wees voorzichtig met vuurwerk, zodat iedereen weer gezond en wel op de mat staat in het Nieuwe Jaar!.

Lees meer

JBN Magazine winter 29-12-2015

Aan de vooravond van de kerstdagen en oud op nieuw stuurt de JBN met trots de wintereditie van het JBN Magazine. In deze uitgave blikken ze met Frank de Wit terug op zijn succesvolle jaar en leren ze de lezer meer over beweegprogramma ZekerBewegen.

Verder spraken ze ook met wereldkampioen jiujitsu Melvin Schol en Sebastiaan Fransen schreef een prachtige ode aan zijn leraar en 8e Danhouder Richard de Bijl.
Bestuur en medewerkers van de Judo Bond Nederland wensen iedereen een...

Lees meer

Sponsoren