Nieuwsarchief

Jarig vandaag

JBN Kidsclub

Mooie eerste plek voor Stef Bazuin 31-10-2015

Op zaterdag 31 oktober was er weer een Opstaptoernooi georganiseerd door het district Oost-Nederland te Markelo. Van onze vereniging deden ruim 40 judoka’s deel. De judoka’s werden na binnenkomst gewogen en ingedeeld. Voor veel judoka’s was het vandaag het eerste partijtje en ze vonden het allemaal nog een beetje vreemd. Maar ze kregen de complimenten van de coaches Godfried Harbers, Renate v d Steege, Robin Bonnes, Roy Wesselink en Gerrit Middelkamp. Leuk aan...

Lees meer

Bandexamens locatie Canisius 23-10-2015

Voor de vakantie lukte het door de examens en de verbouwing niet meer om examens af te nemen bij de judoka's van de locatie Canisius Almelo. Ondanks dat de lessen gewoon doorgingen in de tijdelijke locatie sporthal De Schelfhorst, was het toch handiger om ze na de vakantie te houden. Voor de leden was dit geen bezwaar, want zo kon iedereen nog wat langer oefenen voor een hogere band of slip. Dat heeft ook zeker zin gehad, want er werden prachtige resultaten behaald. Leraar Mario Schutte...

Lees meer

Soweco steekt de handen uit de mouwen. 23-10-2015

Soweco en Judo Almelo hebben tijdens de afgelopen Slingerbeurs een deal gesloten dat Soweco eenmalig de dojo een grote beurt zou geven. Afgelopen woensdag was het zover en kwamen drie mannen van Soweco naar de dojo en staken de handen uit de mouwen. Er werd gesopt en geboend en het resultaat mag er wezen.

Klik hier om naar de site van De Slinger te gaan, lees hieronder wat de Slingerbeurs inhoudt....

Lees meer

JBN Nieuws Najaar 23-10-2015

De herfsteditie van het JBN Magazine is uit. In deze uitgave besteden we uitgebreid aandacht aan het afscheid van bondscoach Marjolein. Ook kijken we met Sanne Vermeer en Simeon Cathatina terug op hun wereldtitels.

Verder een verslag van de succesvol verlopen WK kata en veteranen in Amsterdam, een interview met de ambitieuze Amber Gersjes en een terugblik op het aikido seminar in Brussel.

Klik hier om te genieten wat er...

Lees meer

Sponsoren