Nieuwsarchief

Jarig vandaag

JBN Kidsclub

Ouder-kind les groot succes 09-09-2015

De locatie Dojo aan de Laan van Indië heeft deze week een ouder-kindles gegeven. Veel ouders maakten er gebruik van en het plezier was volop aanwezig. Leraar Max Ritzen gaf met veel lol drie uur les aan de ouders met judoka's. Het enthousiasme en de betrokkenheid van de aanwezige ouders was enorm. Het laatste uur op de maandag zijn er alleen maar volwassenen en zij kwamen natuurlijk zonder ouders.

Lees meer

JC van het Oosten 08-09-2015

Zaterdag 26 september is de eerste van de jaarlijkse zes rondes van de leukste judocompetitie van het Oosten. Dit keer is de organisatie in handen van Judoschool Haagsma en vinden de wedstrijden plaats in de Isaac da Costastraat 105 te Hengelo.

Leden van de deelnemende verenigingen, o.a. de locaties Albergen, Geesteren, Tubbergen, Harbrinkhoek, Mariaparochie, IISPAhal, Bornerbroek, Dojo Laan van Indië, Canisius, Vroomshoop en Wijhe, kunnen zich via de site van...

Lees meer

JBN Nieuwsbrief september 07-09-2015

Nieuwsgierig wat er allemaal in judoland Nederland gebeurt? Lees dan de nieuwsbrief van de Judo Bond Nederland. Elke maand verschijnt er een nieuwe Nieuwsbrief en deze staat boordevol nieuwe en leuke wetenswaardigheden. Zo gaat de JBN meedoen met de actie scheids bedankt en het topsport kwalificatietraject van 2016 tot 2018.Via onderstaande link kun je de nieuwsbrief lezen. http://www.jbn.nl/controls/Mailinglist/Mailing.aspx?intMailingObjectId=1085

Lees meer

Trainingspakken in de aanbieding 04-09-2015

Door de hernieuwde sponsoring van Bordan kan de vereniging de trainingspakken in de maand september goedkoper aanbieden. Voor slechts 25 euro kun je bij Renate terecht en loop je in een blits judotrainingspak. Mis het niet, want vanaf 1 oktober zijn ze weer 45 euro. Renate is te bereiken op 0546-631342.

Lees meer

Sponsoren