Nieuwsarchief

Jarig vandaag

JBN Kidsclub

JBN Magazine zomereditie 18-07-2015

De zomereditie van het JBN Magazine is uit. In deze uitgave blikt de JBN terug op de Europese Spelen en het EK jiujitsu. Maar ook kijkt de JBN met Jasper van Wortel en Sander Stammers vooruit naar de wereldkampioenschappen kata die in september plaatsvinden in Amsterdam.

Tevens is de nieuwste aanwinst in het bestuur, Deborah Gravenstijn, aan de tand gevoeld. Dat en nog veel meer is te lezen via deze link.
 

Lees meer

Ramon, Dennis, Wouter en Matthijs aan kop 10-07-2015

Door een storing in het systeem kon lange tijd de competitie niet bijgewerkt worden. Een mooi vakantieklusje dus en op Dronten na, zijn alle wedstrijden verwerkt.
De puntencompetitie is een eigen digitale judocompetitie waarin alle wedstrijd actieve leden van JV THAG en Judo Almelo door het behalen van punten op een competitielijst komen te staan. Punten kunnen gehaald worden bij het behalen van een goed resultaat op een wedstrijd. Zo kan een judoka bij een kwalificering van 1-ste t/m...

Lees meer

Bandexamens Bornerbroek 10-07-2015

Op donderdag 25 juni hebben de band examens in Bornerbroek plaats gevonden. Bijna alle judoka's van deze locatie hebben een mooi examen laten zien en zijn geslaagd voor een hogere graduatie. Ondanks de warmte gingen de examens prima. Voor een aantal judoka's was het de eerste keer maar zij konden kijken hoe het ging tijdens een voorbeeld examen dat tevens voor de ouders en andere belangstellenden werd gegeven.

Max Ritzen en Godfried Harbers waren de examinatoren. Zij zagen onder...

Lees meer

Judo op school 06-07-2015

Het afgelopen jaar zijn weer op veel scholen judolessen verzorgd door de verschillende leraren. Deze lessen worden altijd zeer enthousiast beoordeeld door de leerlingen en leerkrachten. Voor veel kinderen is het ook een reden om lid te worden van Judovereniging Almelo. Wil jij ook kennismaken met judo, kom dan vanaf 17 augustus een kijkje nemen op één van de locaties:

Maandag, dojo Laan van Indië 9, vanaf 17.00 uur

Dinsdag Schelfhorst, gymzaal Canisiuscollege, Slot 31 vanaf...

Lees meer

Geniet van de foto's 05-07-2015

Tijdens de clubkampioenschappen zijn nogal wat foto's gemaakt. Klik hier om mee te genieten van het geslaagde festijn.

Lees meer

Fijne Vakantie 04-07-2015

We wensen iedereen een hele fijne vakantie, mooi weer en hopelijk zien we vanaf maandag 17 augustus iedereen weer op of naast de mat. De wedstrijdselectie krijgt apart bericht wanneer er voor hen trainingen in de vakantie zijn.

Lees meer

Godfried en Mario geslaagd 04-07-2015

De judoleraren Godfried Harbers van locatie Bornerbroek en Mario Schutte van locatie Canisius zijn beiden geslaagd voor de opleiding judoleider. Dat is geen opleiding die je er maar even bij doet, de beide heren zijn hier het afgelopen jaar erg druk mee geweest.

De opleiding richt zich op het afstemmen van het eigen sporttechnisch beleid op dat van de vereniging/sportschool, het zelfstandig plannen, verzorgen en evalueren van lessen en trainingen aan jeugd en volwassenen op...

Lees meer

Uitslagen clubkampioenschappen 04-07-2015

Veel leden van Judo Almelo hebben deelgenomen aan de gezamenlijke clubkampioenschappen, die gehouden werden in Sporthal De Haambrink te Mariaparochie / Harbrinkhoek. Met heel veel plezier geeft Gerrit Middelkamp daar iedere vrijdag les en hij had er voor gezorgd dat de matten er strak bij lagen. Om 17.00 uur meldden zich de jongste judoka's van de vereniging en trokken hun judopak aan. Daarna werden ze verdeeld in poules, waarbij er goed opgelet worden dat de judoka's ongeveer even...

Lees meer

Twee blauwbanders erbij 04-07-2015

Tijdens de bandexamens van de locatie dojo in de Laan van Indië te Almelo zijn Chris Rakers en Jip Harbers geslaagd voor de blauwe band. Beide judoka's lieten een mooi examen zien en het aanwezige publiek klapte dan ook hard toen beide heren van de leraren Max Ritzen en Vincent Jager de blauwe band uitgereikt kregen.  Maar Max en Vincent waren over iedereen erg tevreden en hopen dat de judoka's doorgaan tot de zwarte band, volgens Max en Vincent de...

Lees meer

Ouder Kind les in de IISPA 04-07-2015

Robin Bonnes had als leraar  tijdens de laatste les voor de vakantie een ouder-kind les georganiseerd. Ondanks de hoge buitentemperaturen werden de drie lessen goed bezocht en lieten de ouders zich niet onbetuigd. Robin geeft iedere donderdag les in de IISPAhal te Almelo en zag zeker talenten onder hen. Hij nodigt de ouders dan ook zeker uit om mee te doen met de volwassenen op de maandagavond in de dojo aan de Laan van Indië.

In ieder geval hadden de leden en de...

Lees meer

Sponsoren