Nieuwsarchief

Jarig vandaag

JBN Kidsclub

JBN Magazine voorjaar 27-04-2015

Het nieuwe JBN Magazine is uit. In deze editie blikken we onder andere terug op de Nationale Budodag 2015. De coverstory vertelt het verhaal van Cees Roest, een judoka met een dwarslaesie én een 3e Dan. Verder staan er topsportverhalen over Kim Polling, een judoster met ADHD, en Guillaume Elmont, over zijn werk als performance trainer bij Ajax.

Het zijn allemaal stuk voor stuk mooie verhalen, dus kopieer de link en lees hier...

Lees meer

Vriendjesweek 12-04-2015

Judo Almelo doet mee aan de Vriendjesweek tijdens de Nationale Sportweek.
Tijdens de Nationale Sportweek (18-25 april) is er veel aandacht voor sport in de buurt en zetten we voor iedereen de deuren open die kennis wil maken met judo. Iedereen krijgt deze week vriendjes briefjes tijdens de training mee en de judoka's mogen met dit briefje iemand meenemen. Wat is er leuker dan samen met je vrienden plezier te beleven aan onze mooie sport!

Als vereniging maken we kans op een...

Lees meer

Vrijwilligers brengen bezoek aan Food Connect 12-04-2015

Vorig jaar tijdens de Slingerbeurs had Judo Almelo een deal gemaakt met Food Connect voor een bezoek aan Food Connect. Deze deal werd 10 april verzilverd. De vrijwilligers van onze vereniging mochten een kijkje nemen achter de schermen bij Food Connect. Door Food Connect kon Judo Almelo dus eens de vrijwilligers in het zonnetje zetten, bijna twintig mensen hadden zich opgegeven. Bij binnenkomst werden ze onthaald met koffie en thee en mocht iedereen een lot invullen met kans op...

Lees meer

Siem Harbers behaalt 600 punten diploma 12-04-2015

De 5e ronde van dit seizoen van JC van het Oosten is in Ootmarsum zeer goed verlopen. Judovereniging Judo Ootmarsum had dit keer de organisatie en kweet zich prima van deze taak. Iedereen werd warm verwelkomd en de broodjes met worst vonden gretig aftrek.
Natuurlijk kwam iedereen voor het judo en dat was prima verzorgd. Er lagen vier matten, waarop gejudood werd en na de weging en indeling verliepen de wedstrijdjes soepel. Zonder iemand van de vrijwilligers tekort te doen, mogen Jasper...

Lees meer

Stem op onze clubheld Max! 03-04-2015

Het AD organiseert de verkiezing van Clubhelden van de amateursport. Zij willen de energie, de passie en de liefde van vrijwilligers belonen. Zonder hen is er ook geen sportvereniging draaiende te houden en zelfs niet bestaan. Voor Judo Almelo is Max Ritzen genomineerd en misschien wint onze vereniging wel de 25000 euro, die het AD beschikbaar heeft gesteld. Beloon de inzet van Max en klik hier
Er zijn ook prijzen voor...

Lees meer

Stem op onze penningmeester, stem op Ria 01-04-2015

Onze penningmeester, Ria Wolfs, is al ruim twintig jaar goud waard voor onze vereniging. Mede door haar is onze vereniging in een goede financiële positie en zijn we gegroeid van destijds één locatie naar momenteel 11 locaties. Het judo heeft door haar inzet in deze regio een enorme impuls gekregen en we knijpen onze handen, als vereniging ook stevig dicht met zo'n penningmeester in ons bestuur. We hebben haar dan ook terecht genomineerd als penningmeester van het jaar en hopen dat...

Lees meer

Goede resultaten in Geldrop 01-04-2015

Zondag 29 maart hebben judoliefhebbers weer volop kunnen genieten van uitstekende en spannende judowedstrijden bij het Judo Toernooi Geldrop.
Ondanks het natte en koude weer buiten heerste er binnen in sporthal De Kievit een hartverwarmende sfeer. Al vroeg zaten de tribunes vol met enthousiaste toeschouwers die de talrijke judoka’s kwamen aanmoedigen. Op de zes uitgelegde matten werd fel, maar sportief gevochten om de beschikbare prijzen.
Dit gebeurde onder leiding van een team...

Lees meer

Femke de Witte kampioen 01-04-2015

Sportvereniging Sport4You organiseerde zondag 29 maart het 4e Uitkijktoernooi te 's Heerenberg. Van de wedstrijdselectie ging een aantal judoka's naar dit goed bezet toernooi. Naast judoka's uit Nederland, waren er ook een flink aantal uit het buurland Duitsland en kwamen de judoka's flink aan de bak op de mat.
Dat resulteerde in de volgende podiumplekken:
1. Femke de Witte, Bram Heetkamp, Jarno Shih-Ming Bronsvoord
2. Job de Witte

Op de foto is Femke de Witte op het...

Lees meer

Sponsoren