Nieuwsarchief

Jarig vandaag

JBN Kidsclub

Trivium Meulenbelt Zorg verleent bus aan de judo 28-03-2015

Zaterdag 28 maart vond de jaarlijkse Budodag van de Judo Bond Nederland plaats in Papendal. Een groep leraren en judoka's wilden daar net als vorig jaar naar toe gaan en Trivium Meulenbelt Zorg toonde zich bereid om een bus uit te lenen. De bus was zo gevuld en Ed Woolderink fungeerde om als chauffeur. De heen- en terugreis verliep zeer comfortabel en iedereen genoot van de ruime plekken.

De Budodag was helemaal een feestje op judogebied en er werd dan ook volop genoten. Een...

Lees meer

JC van het Oosten 11 april in Ootmarsum 28-03-2015

Zaterdag 11 april vindt de vijfde ronde van dit seizoen plaats van de leukste Judocompetitie van het Oosten. Ditmaal wordt deze gehouden in sporthal De Schalm te Ootmarsum. Ongeacht of je wint of verliest, in een paar rondes behaal je een diploma met een bijbehorend embleem. Via de site van jcvanhetoosten kun je je aanmelden als je een account hebt, indien je dit nog niet hebt, kun je het zo aanmaken.
Mis deze wedstrijdjes voor beginners niet. geef je snel op!

Lees meer

Weer veel klussen af door NL doet 22-03-2015

Door de jaarlijkse NL Doet heeft judovereniging Judo Almelo weer veel klussen af gekregen. De voorgevel van de vaste judoruimte is opgeknapt door enkele enthousiaste vrijwilligers. Ook een prijzenkast voor de dojo is gerealiseerd.

Tevens zijn een aantal matten opgeknapt en schoongemaakt, kortom veel klussen zijn af en langs deze weg willen we alle vrijwilligers bedanken voor hun hulp. Jullie waren geweldig.

Lees meer

Judocompetitie van het Oosten naar 11 april 22-03-2015

De vijfde ronde van dit seizoen van JC van het Oosten is verplaatst van 4 april naar 11 april. Vanwege het paasweekend zijn er teveel medewerkers we, vandaar dat het een weekje opschuift. Judovereniging Ootmarsum neemt de organisatie op zich en zal iedereen gastvrij ontvangen.
Deze competitie is uitermate geschikt voor alle judoka's, die een keer een wedstrijdje willen uitproberen. Opgeven kan via de site van Judocompetitie van het Oosten: Lees meer

URENCO toernooi prima verlopen 21-03-2015

Het 4e Internationale Urencotoernooi is een succes geworden voor bijna 450 judoka's. In een ontspannen en rustige sfeer vonden de wedstrijden plaats. Het vele publiek kon genieten van sportief judo, waarbij menig mooie techniek bewondert kon worden. Ook de scheidsrechters gaven de organisatie een compliment, wat grotendeels toegewezen kan worden aan de vele vrijwilligers.

Uit Almelo stonden Niek Schutte en Max Rudiger als tweede op het podium, Jip Harbers als derde en Job de Witte...

Lees meer

Niek Schutte tweede, Job de Witte derde bij... 15-03-2015

Tijdens de districtskampioenschappen -12 jaar van het district Oost-Nederland zijn er een aantal judoka’s in de prijzen gevallen. Quin Koebrugge kwam uit in de klasse -24 kg en won zijn vier partijen allemaal met een vol punt, een ippon. Hij kwam als trotse overwinnaar op het hoogste podium te staan.
In de klasse -27 kg kwam als jongste deelnemer Luuk Schorn in actie. Hij verloor zijn eerste wedstrijd en ging daardoor naar de verliezersronde. Daar won hij met een mooie actie van een...

Lees meer

Broers Harbers behalen 700 punten diploma 07-03-2015

Tijdens de vierde ronde van dit seizoen heeft Jurre Vereiken de 850 punten behaald. Hij kreeg na afloop van zijn wedstrijden het rode embleem met de vis. Gijs en Jip Harbers kregen het 700 punten diploma en een 600 embleem ging naar Sifra van Leeuwen en Jasmin Aalpol. En zo kregen vele judoka's een embleem met een bijbehorend diploma.
Het was in ieder geval een zeer plezierige middag, waar alle judoka's veel konden judoën. Er werd door de aanwezigen druk geteld en gerekend, want een...

Lees meer

Wedstrijden en activiteiten 01-03-2015

Deze week worden weer briefjes uitgedeeld met de komende activiteiten en wedstrijden. Hieronder in het kort de agenda:

7 maart Judocompetitie van het Oosten te Geesteren (opgeven via www.jcvanhetoosten.nl
9 t/m 15 maart collecte Jantje Beton
21 maart Internationaal Urenco toernooi te Almelo
28 maart Nationale Budodag (zelf opgeven via www.jbn.nl)
4 april Judocompetitie van het Oosten te Ootmarsum
9 april uitlegavond judo om 19.30 uur in de dojo
10 april...

Lees meer

Sponsoren