Nieuwsarchief

Jarig vandaag

JBN Kidsclub

Niek, Niels, Jarno, Ramon en Esmee pakken goud 22-02-2015

 

Tijdens het opstaptoernooi te Markelo zijn er veel leden in de prijzen gevallen. Het was een drukte van belang in Markelo met een record aantal deelnemers van 250 kinderen tot 12 jaar en t/m groene band. Ondanks de drukte verliep het vlekkeloos en kon het vele publiek genieten van een sfeervolle judo ochtend. Van judovereniging THAG, die lesgeeft in Tubbergen, Harbrinkhoek/Mariaparochie, Albergen, Geesteren e nook judo in kleine groepen aanbiedt, deden er weer...

Lees meer

JBN Nieuwsbrief februari 07-02-2015

De nieuwsbrief van de maand februari van de Judo Bond Nederland is uit: Nieuwsbrief

Met de uitnodiging voor de Nationale Budodag op zaterdag 28 maart:

Op zaterdag 28 maart vindt alweer de derde editie van de Nationale Budodag plaats op het Olympische Sportcentrum Papendal. Hét budofeest in Nederland kent ook dit jaar weer een bijzonder uitgebreid en afwisselend programma. Het hele...

Lees meer

Yohannes Teunis behaalt groene band 05-02-2015

Voor het eerst werden er examens georganiseerd in de dojo van Judo Almelo. Bestuur en leraren zijn apetrots dat dit ook de mogelijkheden behoort. De leden lieten aan hun ouders en leraren mooie examens zien en menig bewonderend "OH" was dan ook te horen.

Hieronder de resultaten


Erik Jan Mink                    Lees meer

Vier blauwbanders tijdens bandexamen locatie... 05-02-2015

Tijdens de bandexamens op de locatie Schelfhorst te Almelo hebben vier judoka's de blauwe band behaald. Femke de Witte, Sander Gerritsen, Martijn Hemmink en Joran van der Meer lieten prachtige worpen en technieken zien. Leraar Mario Schutte overhandigde hen dan ook terecht na afloop de blauwe band. Ook de andere leden deden het goed, hieronder de uitslagen:


Lees meer

Goud voor Damian, Niek en Kick 01-02-2015

Niek Schutte en Kick Scheppink hebben tijdens het 28ste Heuvellandtoernooi te Groesbeek een eerste plaats behaald. Met rond de 500 deelnemers was het goed georganiseerd en verliep het rustig, ook was er flinke tegenstand en waren de deelnemers verdeeld over beginners en gevorderden. Daardoor was dit toernooi uitermate geschikt voor onze wedstrijdselectie. De ervaren leden kwamen aan hun trekken en de beginners konden op deze manier wedstrijdervaring opdoen.

In ieder geval ging er...

Lees meer

Sponsoren