Nieuwsarchief

Jarig vandaag

JBN Kidsclub

Tony Makrigian groene band 25-01-2016

Ook de judoka's vam de locatie Canisius Schelfhorst hebben examen gedaan. Leraar Max Ritzen was erg tevreden en genoot van de vorderingen die de leden gemaakt hebben, vooral door de lessen van Mario Schutte het afgelopen half jaar. De judoka's waardeerden het heel erg dat hun vorige leraar Mario Schutte samen met Max en Robin Bonnes de examens afnam.
Espher van Zanten gele band met blauwe slip
Thomas de Leeuw gele band
Lex Teernstra witte band met groene slip
Morris...

Lees meer

Broertjes Marsman op podium in Slagharen 23-01-2016

Vanmorgen vroeg reden er weer veel ouders met judoka's richting Slagharen waar het 18e Noord Oost judo toernooi plaats vond. Een druk bezocht toernooi waar de judo liefhebber weer zijn hart kon ophalen. Godfried, Joep, Mario en Remco waren als coaches druk bezig om alle judoka’s de juiste aandacht te geven. Ook dit is erg leuk om te zien.

De grote opkomst maakte het hier en daar wel lastig een goede plek te vinden op de tribune, de zaal was al behoorlijk vol en je wilt toch alle...

Lees meer

Reclamebord in de dojo 20-01-2016

Sinds vandaag hangt er in de dojo aan de Laan van Indië te Almelo een advertentiebord waar de leden gratis hun tweedehands spullen kunnen verkopen. Dus is je pak of trainingspak te klein, vul de gratis kaartjes in en hang het op het advertentiebord. De kaartjes liggen bij het bord.

We hopen dat er veel gebruik van gemaakt gaat worden en dat de spullen snel verkocht worden. De vraag naar een advertentiebord was al door veel ouders geopperd, waar we door een gulle gever gelukkig...

Lees meer

Hammilicious trakteert bij JC van het Oosten 17-01-2016

Tijdens JC van het Oosten kregen alle kinderen weer net als alle andere keren een attentie. Ditmaal had Sensata hiervoor gezorgd. Sensata is zowat de buurman van de dojo in Almelo en beter een goede buur dan een verre vriend is wel van toepassing op Sensata. De kinderen waren zeer blij met de attentie en langs deze weg Sensata bedankt! http://www.sensata.com/holland/

Ook kon er volop koffie en thee gekocht worden, de activiteitencommissie (Esther, Diana en José) hadden het prima...

Lees meer

Drie gele banders bij Judo in kleine groepen 17-01-2016

Twee keer per jaar worden er op alle locaties judoexamens afgenomen. Iedere judoka die begint met judo krijgt de witte band, vervolegns komen er gele, oranje, groene, blauwe en bruine slips. Daarna komt er de hele gele band. En zo volgen de slips en de banden elkaar op.  Ook leraar Gerrit Middelkamp nam in zijn groep van 't PIUS X College de examens af, niet iedereen deed examen, omdat vanaf 12 jaar niet meer gewerkt wordt met slippen.  Zij deden een...

Lees meer

Joost Spijker behaalt 500 punten 17-01-2016

Tijdens de Judocompetitie van het Oosten heeft Joost Spijker het 500 punten diploma behaald. Deze competitie wordt zes keer per jaar georganiseerd en iedere competitiedag kun je maximaal 60 punten behalen, maar minimaal krijg je 40 punten. Joost Spijker doet dus al vele jaren mee en hij heeft er nog iedere keer veel lol in. Dat is ook de opzet van de competitie, het is voor judoka's die eens willen proeven wat het nu betekent om mee te doen met een wedstrijd....

Lees meer

Max Ritzen bezorgt veel kinderen een plezierige... 14-01-2016

Judo Almelo heeft twee weken lesgegeven op verschillende basisscholen van Almelo. Er werd door enthousiaste kinderen genoten van het judo en er werd uitgebreid geoefend. De kinderen hebben geleerd om te valbreken, grondtechnieken richting houdgrepen en staande technieken om je tegenstander op de grond te werpen. Het geleerde werd ook nog toegepast in kleine wedstrijdjes. Judo Almelo biedt aan iedere leeftijdsgroep judolessen aan, van jong tot oud! Interesse? Neem contact via...

Lees meer

Veel prijzen in Dedemsvaart 10-01-2016

Tijdens het 37ste Wintertoernooi te Dedemsvaart hoefden de judoka's en ouders gelukkig met één ding geen rekening te houden en dat was met de gladheid. De laatste jaren was dit wel het geval, maar dit jaar was op tijd de dooi ingetreden en kon iedereen veilig de weg op.
Meer dan 700 judoka's namen deel aan dit goed georganiseerde toernooi en van onze vereniging zijn tien judoka's het podium in Dedemsvaart opgeklommen tijdens het Wintertoernooi. Allemaal gefeliciteerd.
1. Max...

Lees meer

Uitbreiding in Wierden 10-01-2016

Vanaf 1 januari gaat Marnick Boeve lesgeven in Wierden en sporthal 't Noordbroek aan de Marjoleinlaan 43.
Hij neemt de groepen van Gerrit van 't Riet over, omdat Gerrit er jammer genoeg mee stopt. Na de vraag van Gerrit of de locatie Wierden ondergebracht kon worden bij ons samenwerkingsverband, was het antwoord snel klaar, Wierden ligt immers in het verlengde van Rijssen, Vroomshoop en Almelo.

De judoka's komen te vallen onder Judo Almelo.
 We heten alle judoka's van...

Lees meer

Mattenkloppertjes januari 2016 03-01-2016

De eerste Nieuwsbrief van 2016 is uit en is te vinden bij de downloads. De Mattenkloppertjes is al jaren de nieuwsbrief van onze vereniging. De naam is destijds via een prijsvraag bedacht door Milou Middelkamp en enkele keren per jaar verschijnt deze nieuwsbrief. 

Klik hier om de nieuwsbrief te lezen.

Lees meer

Job de Witte eerste in Hoogeveen 01-01-2016

Tijdens het 32ste Kersttoernooi te Hoogeveen zijn weer enkele judoka's in de prijzen gevallen. De inzet was weer enorm en Job won al zijn  partijen en werd terecht eerste. Max Rudiger werd tweede en Niek Schutte derde. De prijzen werden net als andere jaren uitgereikt foor de Kerstman.

1. Job de Witte

2. Max Rudiger

3. Niek Schutte

Lees meer

Robin Bonnes behaalt zwarte band 01-01-2016

Leraar Robin Bonnes heeft tijdens de danexamens van district Oost-Nederland te Markelo zijn zwarte band behaald. Robin is als kleine jongen begonnen met judo en net als iedere judoka, droomde hij van de zwarte band. Samen met Max Ritzen heeft hij uren getraind in de dojo en dat heeft goede vruchten afgeworpen. Dolgelukkig nam Robin de zwarte band in ontvangst, hij bedankte Max, maar ook Joep Ritzen voor hun hulp en inzet. .

Robin geeft vanaf het begin van de start les op locatie...

Lees meer

Sponsoren